U-bordben og hairpin bordben i rå metal

størrelse af u formet bordbenU-bordben, eller U-formede bordben, er endnu en model vi synes er flot og passer til den skandinavisk indretning. Derfor har vi tilføjet denne model i vores første product line.

Den er også 71cm i højden, ligesom vores lange model hairpin bordben, og 66cm i bredden. Det passer derfor rigtig godt til højden af spiseborde, skriveborde, osv.

I den første U-bordben product line har vi de tre klassiske, og mest populære, farver: Late Night Black , Milky White & den nye Raw Metal.  Den massive og hårde metal stang, som vi bruger til vores U-bordben har en bredde på 7cm og en tykkelse på 7mm, og vejer ca. 9 kilo pr. bordben. På toppen af bordbenet er der en10cm ”vandret” flade med 5 huller, som man kan skrue fast på bordpladen, ligesom vores hairpin bordben. U-bordben er også simple, stilrene og nemme at montere.


 

rå metal farver 3 stænger hairpin bordben

Der har været efterspørgsel efter bordben i rå stål. Vi valgte ikke at producere den i første omgang, da rå stål nemt kan ruste hurtig. Men grundet efterspørgslen er vi snart klar til at introducere dem i vores webshop.

Den nye farve hedder Raw Metal, og vil have en længde på 71cm, som passer til spiseborde, skriveborde, udstillingsborde, osv. De vil være tilgængelige i både modellen med 2 stænger og 3 stænger. Og glem bekymringerne om at de ruster! De rå metal bordben er blevet behandlet med farveløs maling, der vil beskytte bordbenene mod rust.

De nye bordben kommer til at give et utroligt rustiskt og retro look i dit hjem, så glæd jer til at se dem.

Begge modeller vil være tilgængelige fra midten af juni. Tilmeld dig vores nyhedsbrev på http://www.sesu.dk/, så får du en email når de er klar til at blive leveret.

This website is using the http://www.seowizard.org/ wordpress plugin.