Flere modeller i webshoppen

I midt december får vi endnu flere modeller i webshoppen.

x formede bordben prototypeX-formede bordben er vores nye model, og et sæt af disse bordben kan bære ca. 300 kilo. De vil passe godt til de tunge og store bordplader.

Disse fås i 3 populære og stilrene farver: Late Night Black, Raw Metal og Milky White. Denne model er 71 cm i højden og 66cm i bredden. Højden svarer til et spisebord og bredden på bordpladen kan man jo selv bestemme (dog skal bredden være mindst 70 cm).

Vores U–formede bordben kommer i en mindre version, som er 45cm i højden og 38 cm i bredden. Disse kan også fås i Late Night Black, Raw Metal og Milky White. Disse vil se rigtig flotte ud på et sofabord.

 

 

33 cm 2 stænger hairpin bordben prototypeVi får endnu kortere hairpin bordben i Late Night Black, Raw Metal og Milky White. De kommer til at være 35 cm i højden og vores 2 stænger model. De vil være prefekt til dem som vil have et lavt sofabord. Vi satser på at få dem på lager den 15. December. Husk at kigge forbi hjemmesiden, eller tilmelde dig vores nyhedsbrev for at blive mindet om det, når de er i shoppen.

This website is using the http://www.seowizard.org/ wordpress plugin.